JMN_DSC_0046.jpg

SPRING HAS SPRUNG!

ENDELIG VÅR!

 

Welcome to a new season here on top of the city at the 34TH Restaurant, some 110 meters over Oslo. We highly recommend you to try our 6- or 3-course set menus, or to choose your favorites from the a la carte. The dark winter is at last letting go and brighter daylight is finally coming back, this is an inspiration I have included in the dishes for you to taste and enjoy.

With spring comes a lot of greens, herbs and freshness to our dishes. The sea is still ice cold and the cod is at its very best, while the scallops and the ‘Løyrom’ is of the finest quality this time of year. We aim to bring all of this to your plate through sourcing the very best local ingredients, combined with our never-ending quest for excellence. Join us on this journey through the culinary treasures of the season. We hope you will enjoy the food as much as the atmosphere, the service and the magnificent view of Oslo.

WELCOME AND ENJOY!

---

Hjertelig velkommen til en ny sesong hos oss i 34TH Restaurant. Vi anbefaler vår sammensatte 3-retters eller 6-retters meny. Du kan også velge fritt fra vår á la carte og plukke ut dine favoritter. Den mørke vinteren slipper endelig taket og dagene blir lengre og lysere etter hvert som tiden går, noe vi også speiler i vår meny.

Våren bringer mer grønt, flere urter og friskhet til våre retter. Havet er fortsatt iskaldt og torsken er på sitt beste, mens kamskjellene og løyromen er av den fineste kvalitet. Med lokale ingredienser har jeg satt dette sammen til fantastiske retter her hos oss. Bli med på en reise gjennom vinterens aller beste råvarer i et moderne uttrykk. Vi håper du vil nyte mat og drikke like mye som atmosfæren og den enestående utsikten over Oslo.

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!


MENU/MENY