WINTER IS HERE!

VINTEREN HAR KOMMET!

 

Welcome to a new season here at 34TH Restaurant. We recommend to try our 6- or 3- course set menu or choose your favorites from our á la carte. During winter the Norwegian ocean offers seafood of the highest quality. The King Crab walks the icy cold sea in the north, while the cod is at it`s very best this time of the year. The ground has frozen and the last of the vegetables has been harvested to last through the tough Norwegian winter season. J

oin us on a journey through the culinary treasures of the season. We hope you will enjoy the food as much as the atmosphere and the magnificent view of Oslo. 

WELCOME AND ENJOY!

---

Hjertelig velkommen til en ny sesong hos oss i 34TH Restaurant. Vi anbefaler vår sammensatte 3-retters eller 6-retters meny. Du kan også velge fritt i vår á la carte og plukke ut dine favoritter. Vinteren er havets beste årstid. Den byr på masse fisk og skalldyr av beste kvalitet. Kongekrabben vandrer i det iskalde havet i Nord-Norge og torsken er på sitt beste. Bakken fryser til nå og høstens sene grønnsaker og rotfrukter er innhøstet til vinterhalvåret. 

Bli med på en reise gjennom vinterens aller beste råvarer i et moderne uttrykk. Vi håper du vil nyte mat og drikke like mye som atmosfæren og den enestående utsikten over Oslo.  

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!


MENU/MENY