Skjermbilde 2018-09-05 kl. 08.41.13.png

For deg som liker spennende restauranter

34th Restaurant & Bar byr på en enestående utsikt over Oslo. Her kan du via vår spennende meny følge årstidenes gang. Samtidig som du kan oppleve spektakulære solnedganger, tordenstormer, eller skue over en by I kraftig vekst.
Hver dag jobber streber vi etter perfeksjon og innovasjon. Kortreiste rene smaker, godt håndverk og Yes I Can! service er våre verktøy. Opplevelser som du tar med deg hjem, er vårt kall.

Restaurant med de rene smakene av Skandinavia
Maten vi lager er skandinavisk inspirert med rene enkle smaker. Råvaren skal være i fokus. For oss er det viktig at maten er kortreist og at menyen følger sesong. På høsten plukker vi så mye sopp vi klarer. Om våren, granskudd og kløversyre og på sommeren plukker vi hyllebærblomst. Gjennom menyen har vi lyst til å vise frem de fine råvarene vi har rett utenfor døren.

Dersom du ønsker å oppleve en spennende restaurant med en helt unik beliggenhet og utsikt, anbefaler vi deg å benytte deg av vårt bookingskjema.
Om du har spørsmål vedrørende vår restaurant og meny er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i 34th Restaurant & Bar.

 

Do you like exciting restaurants?

34th Restaurant & Bar offers a unique and spectacular view of the beautiful Oslo city. As a guest of ours, you will notice that our exciting menu changes along with the seasons of the year. Enjoy breathtaking sunsets, roaring thunderstorms and the view of a city in full development while experiencing our extraordinary gourmet food.
Every day we strive for perfection and innovation, and our goal is to give you a remarkable and long lasting gourmet experience. Our tools to accomplish this is natural and short travelled flavors, professionalism on all levels and Yes-I-Can service.  

Exciting restaurant with the natural taste of Scandinavia
Our chefs compose seasonal menus inspired by the pure tastes of Scandinavia. We also think that it’s important that vegetables, herbs and meat comes from our local area, and that’s also why our menu varies with the seasons. When the fall are upon us, we go out into the woods and gather as many mushrooms as we can carry. In the spring we look for spruce shoots and wood sorrel, while the summer offers an abundance of elderflower. Through our menu we wish to highlight all the great commodities that mother earth provides us with during the different seasons.

If you would like to experience an exciting restaurant with a spectacular location and a stunning view of Oslo city, we recommend that you book a table through our online booking system.

Do you have questions about 34th Bar & Restaurant or our menu, please don’t hesitate to contact us on telephone or e-mail.